ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bästa lampaffärer & adventsstjärnor
Adventsstjärna - Massor med adventsstjärna

Bästa om Adventsstjärna

Bäst om adventsstjärna

Det finns ingen så klassisk julbelysning som adventsstjärnan och nästan alla svenska hem har adventsstjärnor. Det finns många lampaffärer dit man kan vända sig om man vill hitta en snygg adventsstjärn men det finns massvis med annan vacker julbelysning man kan ha i hemmet eller i trädgården

Eftersom de flesta julbelysningar, adventsljusstakar och ljusslingor lyses upp av miljövänliga LED-lampor så kommer kan de drivas på batteri eller med låg spänning vilket förbättrar möjligheten till en säker elinstallation av lamporna. Tänk dock på att bara använda adventsstjärnor som är avsedda för utomhusbruk om du kommer hänga upp julstjärnan ute vid entrén eller ute någon annan stans.

Bästa julbelysningarna

Du kommer få tips på de främsta alternativen till adventsstjärnor och vad du sak tänka på när du köper en julstjärna.

När du letar efter en adventsstjärna, julgransbelysning eller annan julbelysning i lampaffär ska du definitivt tänka på följande:

  • Köp bara adventsstjärnor och julbelysningar som kan användas med LED-lampor och sätt bara i LED-lampor i belysningarna.
  • LED-lampan minskar värmen och där med brandrisken.
  • LED-lampan drar mycket mindre ström och för en större adventsstjärna som är på hela december kan du spara 50 kWh vilket är omkring 50 kr varje år.
  • Försök köpa adventsstjärnor tillverkade i Sverige eller åtminstone från svenska företag. Detta är bra för Sveriges ekonomi och därför även för dig på sikt.
  • Prova julstjärnan i lampbutiken, gärna i ett mörkt rum, för att se hur den ser ut.
Prioritet
Julbelysning
Kommentar

1

Herrnhutisk Stjärna
Vackrast men fungerar bäst i burspråk

2

Pappersstjärna
En billig modell som finns i flera färger

3

Tindra Kristall
En klassisk adventsstjärna från H&M's grundare

4

Adventsljusstaken
Att måste i ett eller fler svenska fönster

5

Något för alla svenska julgranar

6

Julslingor
Ökar hela tiden i popularitet

Andra bra adventsstjärnor

Det finns många lampaffärer och butiker på nätet som säljer adventsstjärnor. Bäst om adventsstjärna Undvik köpa din julstjärna vi att utländska företag som skickar julstjärnan med internationell postgång.

Det finns många nackdelar med att köpa en adventsstjärna från en utländsk nätbutik. Dels är frakten mer miljöpåverkande än och du köper de från en svensk handlare, adventsstjärnan följer inte heller svenska elsäkerhetskrav samt dessutom kommer du få svårt att reklamera julstjärnan och det skulle visa sig vara något fel. Dessutom är det bra för svensk ekonomi och därmed din ekonomi på sikt att köpa så svenskt du kan.


Adventsstjärna finns hos

Mer fakta om adventsstjärnor

Här kan du hitta mer bra info och fakta om adventsstjärnor, julbelysningar och julgransbelysningar men en del lustig information om julstjärnor.


Meny - Adventsstjärna
Till förstasidan på www.adventsstjarna.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Jul i Sverige  Bäst belysning Kul julstjärna Nyheter